Det är roligt att ha en fin trädgård, men det tar mycket tid. Som förälder har du inte tid att lägga allt ditt engagemang på tulpaner, morötter och gräsmattan för att skapa en härlig trädgård. Här kommer tipsen som hjälper er att skapa en fin och lättskött trädgård som passar barnfamiljer.

Köp lökar och fröer online

För det första kan du spara in både tid och pengar genom att köpa fröer och lökar online på https://flo-rea.com/. Istället för att du går till affären, går du bara ut på nätet och botaniserar bland underbara rosor, tulpaner, solrosor och andra färgglada blommor att njuta utav. Du får mycket inspiration samtidigt som du även sparar tid. Perfekt för en trädgårdsintresserad förälder. På https://flo-rea.com/ får du också tips på lite ovanligare tulpansorter och blommor, så att du kan göra något alldeles extra av din trädgård. Är du osäker på hur du ska odla? Vilken växtzon som du tillhör eller hur du bäst tar hand om dina solrosor? Lär dig allt som du behöver på deras odlingsskola. Gå in på https://flo-rea.com/ och köp underbara tulpanlökar, fröer till både rabatten och grönsakslandet och allt annat som du behöver till din trädgård.

Enkla rabatter

Det är härligt med prunkande och färgglada rabatter. Men när du ska plantera dina blommor och så frön är det smart att du inte ger dig själv för mycket framtida arbete. Planera för en lättsam vardag och trädgård. Det är enkelt att stoppa ner några lökar i jorden. Det kräver ingen tid och knappt något förarbete. Se till att du inte skapar en för stor rabatt, så att du får för mycket att rensa. Satsa också på buskar, som rosen-, nypon- och bärbuskar: vackra, fina och otroligt enkla att ta hand om.

Gräsmattan

Gör gräsmattan så enkel att klippa som möjligt. När barnen klipper gräsmattan ska de kunna komma åt överallt. Så att inte ni som föräldrar ska behöva gå efter och fixa till på svårare ställen. Se till att gräsklipparen utan problem kan köras mellan vinbärsbuskarna och träd, vid kanter och andra smala ställen. Det är också smart att ha så stora gröna ytor som möjligt, så att ni kan spela fotboll och badminton, och att barnen har mycket plats att leka på. Gräsmattan är ett viktigt ställe för ett skönt familjeliv och för att skapa minnen.

Låt barnen hjälpa till

Ert hem och er trädgård är hela familjens angelägenhet. Därför är det smart att låta barnen lära sig att hjälpa till redan från liten ålder. Det har de med sig resten av livet. Du kan låta dem få en egen del i landet att ta hand om. Få så sina egna morotsfrön och ha egna jordgubbsplantor att sköta om och äta utav. När de blir lite äldre kan de hjälpa till med att rensa rabatten och klippa gräsmattan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *