Som förälder kan det ibland kännas hopplöst när barnen kommer hem med trasiga kläder från skolan eller fritidsaktiviteterna. Det nordiska klimatet kräver tåliga kläder och därför är det viktigt att lägga pengarna på rätt plagg. Kvalitet är väl värt en lite dyrare prislapp eftersom det innebär anpassade plagg som håller längre.

Här får du konkreta tips på hur du tänker smart när det är dags att köpa nya kläder till både de stora och äldre barnen.

Kläder anpassade för en aktiv vardag

Barn som växer upp i Sverige behöver kläder och skor som är praktiska utifrån det nordiska klimatet. Därför är det alltid en fördel att du som förälder lägger pengar på kvalitet och funktionella plagg som är anpassade för just den typ av väder och vind vi har här. Ett bra exempel är Sail Racing som är ett svenskt märke som erbjuder kvalitetsplagg helt anpassade utifrån det svenska vädret. Plagg från Sail Racing är inte bara funktionella utan även innovativa för att i bästa mån stå emot tuffare väderomställningar.

Du kan få lägga mer av familjens hushållskassa på kvalitetsplagg, men i längden är det väl värt investeringen.

Funktion och trend

När det gäller äldre barn är så klart även design och stil viktigt och Sail Racing uppfyller även den biten. Här blir funktion kombinerat med design på ett optimalt sätt som gör att varumärket också uppskattas av ungdomar. Ibland kan föräldrar avstå för att kika närmare på Sail Racing eller andra märken på grund av namnet. Men det är inte alls plagg som enbart är för seglande barn, tvärtom är namnet Sail Racing bara en indikation på att det rör sig om kvalitetskläder som passar en aktiv livsstil.

Funktion, innovation och teknik är tre faktorer som i allt högre grad präglar dagens ungdomsmode. Det är med andra ord fullt möjligt att hitta trendiga kläder som också uppfyller dina förväntningar som förälder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *