När man lever familjeliv kan det vara lätt att känna att dagarna bara går i ett och att man knappt har någon tid över för sig själv. Då är de små tillfällena av vardagslyx väldigt viktiga. Ett sådant tillfälle kan vara att få ta en skön dusch ensam och att sedan svepa in sig i en varm handduk. Det fixar du lätt med hjälp av en handdukstork. Här berättar vi mer om handdukstork el och varför det är bra att installera en sådan.

Slipp fuktiga handdukar

Att stiga ur duschen fräsch och ren för att sedan tvingas torka sig med en fuktig handduk som börjat lukta surt är ingen angenäm upplevelse. Det kan du dock slippa med hjälp av en handdukstork. Det finns främst två typer av torkar: dels en variant som värms upp med hjälp av vatten och dels en variant som värms upp av el. I den här texten ska vi fokusera främst på den eluppvärmda varianten. Fördelen med en sådan är att du inte behöver koppla ihop den med dina befintliga ledningar. I torken finns en vätska, vanligen olja, som värms upp med hjälp av el. Eftersom torken blir varm kan den även fungera som en extra värmekälla i badrummet. Det kan vara en god idé att installera en sådan tork när det ändå står badrumsrenovering på agendan.

Höj värdet på fastigheten

Genom att renovera badrummet och installera en ny handdukstork kan du förutom att ge dig själv lyx i vardagen även höja värdet på din fastighet. Ett nyrenoverat badrum med lyxiga detaljer är nämligen något som de flesta köpare letar efter. Kom också ihåg att handdukstorkar finns i mängder av snygga varianter. Du kan alltså hitta en som passar perfekt i ditt badrum. Varför inte en i stilrent svart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *