Önskar du att du hade alla familjebilder utskrivna och sorterade i vackra album? Då är du inte ensam. Många föräldrar har ont om tid och därför bortprioriteras ofta fotoalbum och liknande. Det finns dock effektiva och enkla sätt som gör att du snabbt kan sätta ihop en minnesvärd fotobok som är full av familjebilder. Här kan du läsa mer om fördelarna med fotoböcker samt hur du går tillväga för att skapa din egen.

Tips på tillfällen att föreviga med en fotobok

Alla minnen kan förevigas med fina bilder. Det finns fotoböcker i olika prisklasser och storlekar, vilket gör att du kan skapa fotoböcker för vardagsbilder såväl som bilder från särskilda tillfällen. Många gillar att skapa personliga fotoböcker från följande tillfällen:

  • Barnets första år.
  • Graviditetens olika faser.
  • Resor med familjen.
  • Bröllop.
  • Dop.
  • Student.
  • Julfirande.
  • Födelsedagar och andra speciella tillfällen.

Därför bör du göra fotoböcker

Det finns många fördelar med att skapa en fotobok med familjebilderna. Det är enkelt och smidigt. Hos Fujifilm kan du skapa en proffsig och vacker fotobok med äkta fotopapper. Allt du behöver göra är att välja ut dina favoritbilder och välja vilken typ av bok du vill ha. Fujifilm erbjuder många olika format och storlekar, vilket gör att du kan skapa en bok som passar dina bilder. Välj även papperstyp, omslag, antal sidor och färg. I deras användarvänliga redigeringsprogram kan du smidigt experimentera med olika mallar, typsnitt och andra designelement för att skapa en helt unik fotobok. När du är klar klickar du på förhandsvisning för att se det färdiga resultatet. Om du vill ändra något kan du enkelt gå tillbaka och fixa det. Om du är nöjd med resultatet går du vidare och genomför beställningen. Inom ett par dagar har du din fotobok hemskickad till dig. Att kunna bläddra igenom fina familjeminnen är riktigt härligt. Det är även en mycket uppskattad present till nära och kära. Varför inte ge bort en fotobok till syskon eller mor- och farföräldrarna? Det är garanterat en personlig gåva som kommer att ge glädje till mottagaren.

Så kommer du igång

Börja med att välja ut dina favoritbilder som du vill ha med i boken. Med dagens moderna mobiltelefoner är det enkelt att ta proffsiga bilder, vilket gör att många har ett stort antal bilder i telefonen. Antalet bilder kommer att avgöra hur stor fotobok du bör beställa. Därefter går du in på fujifilm.se och väljer den bok som passar ditt behov och dina preferenser. För över bilderna och redigera boken på det sätt du vill, exempelvis genom att lägga till personliga texter och ändra färger. När du klar är det bara att beställa boken.

Den varierande kärnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *