Snygg i cargobyxor på skoldagen

När man har barn kommer de så småningom att börja i skolan och första skoldagen blir lite extra speciell för barnet. Både som mamma eller pappa vill man då gärna följa med första dagen och ge barnet en trygg start. Vill man som mamma vara lite extra snygg när man följer med, kan man köpa och ha på sig ett par snygga cargobyxor dagen till ära.

Byxor som ger ett bra intryck

Det kan kännas spännande både för barnet och förälder att se och träffa andra barn och föräldrar första mötet i ny skola. Då är det som mamma bra att se välklädd ut men ändå ha en ledig skön stil. Ett par snygga och praktiska cargobyxor från NA-KD kan därför vara perfekt att bära som mamma på barnets skoldag.

Bra mammastil

Att klä sig rätt som förälder och mamma är kanske inte alltid lätt. Men ett par cargobyxor är alltid rätt i tiden och besöker man na-kd.com, finner man ett stort sortiment av cargobyxor att välja mellan. Som mamma är det ändå viktigt att göra ett gott intryck på just till exempel barnets första skoldag. Ett par cargobyxor är också en perfekt del av basgarderoben där man kan varierar med många tröjor.